Zwarte obsidiaan armband

Obsidiaan zwart

Zwarte obsidiaan is een krachtige verwijderaar van negatieve energieën uit jezelf en je omgeving. Hij reinigt het auraveld van disharmonie, negatieve aanhechtingen en gevoelens zoals wrok en woede, angst en hebzucht. Zijn energie is beschermend. Zwarte obsidiaan geeft je inzicht in de patronen die hebben geleid tot verslaving, zelfverwijt of andere onwenselijke gedragingen en helpt je te accepteren en te helen.

 • Sterrenbeeld:
  Steenbok, schorpioen
 • Kleur:
  Zwart
 • Maand:
  Januari, november
 • Chakra:
  Basischakra(1e)

Werking Obsidiaan zwart

Klachten verminderen met zwarte Obsediaan:
Zwarte obsidiaan helpt je om patronen af te leggen, zoals zelfverwijt, eetstoornissen en allerlei soorten van verslavingen. Hij helpt tegen trauma, shock en blokkades in het meridiaanstelsel en reinigt het auraveld van negatieve aanhechtingen en disharmonie. Zwarte obsidiaan kan verlichting geven bij verkrampingen, vooral als die veroorzaakt worden door spanning en zelfhaat.

Eigenschappen bevorderen met zwarte Obsediaan:
Obsidiaan is een sterk beschermende steen. Hij helpt je om te aarden en je te ontplooien. Zwarte obsidiaan heeft een positieve werking op de doorbloeding en wondgenezing. Hij reinigt de aura en bevordert de communicatie met gidsen en waarzeggerij.

Toepassing:
Zwarte obsidiaan kan gebruikt worden voor waarzeggerij en communicatie met geestenwezens. Wanneer je met een plat of bolvormig gepolijst stuk gaat zitten bij gedimd ligt, is het mogelijk dat beelden van overleden dierbarem worden weerspiegeld. Zwarte obsidiaan kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of neerleggen op een voor jou relevante plaats. Zwarte obsidiaan wordt gebruikt bij healing, meditatie, regressietherapie, massage en edelsteentherapie. Hij kan ook tot elixer verwerkt worden wat een zeer gunstige werking op ogen en huid kan hebben.

Harmoniseert met:
Zwarte obsidiaan harmoniseert met rookkwarts, git, zwarte toermalijn voor aarding. Met moldaviet samen zal zelftransformatie sneller gaan. Zwarte obsidiaan samen met amber bevordert de heling. Voor regressie kun je zwarte obsidiaan het beste combineren mat alexandriet en Oregon Opaal. Voor het verbeteren van je heldere vermogens en het activeren van een sterk spiritueel vermogen combineer je zwarte obsidiaan met azeztuliet, natroliet, fenakiet of scoleziet.

Disclaimer:Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm en goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

15,00 €