Over Liambrey           beauty &healing

Welkom bij Liambrey beauty & healing 

Na mijn opleiding als schoonheidsspecialiste heb ik enkele jaren in een groot schoonheidssalon gewerkt waar ik heel wat ervaring heb opgedaan en technische vaardigheden heb ontwikkeld. 

Daarna kwam mijn droom eindelijk uit om in 2017 van start te gaan met mijn eigen schoonheidssalon . 

Ik wou dat de naam van mijn zaak de betekenis van de drie-eenheid van mijn gezinnetje kon weerspiegelen. geïnspireerd door een deel van de namen van mijn 2 kinderen en mezelf kwam ik al snel tot Liambrey.

Schoonheid is altijd mijn passie geweest!

Maar vandaag merk ik dat de mensen zich pas echt mooi en stralend voelen wanneer er ook aandacht geschonken wordt aan hun innerlijke schoonheid, gevoelens en gedachten.

Naast het werken met de 100% natuurlijke en gecertificeerde biologische producten van Organicspa en Studio Mino,  heb ik enkele andere technieken geleerd om de innerlijke balans te herstellen: zowel emotionele en mentale rust te brengen.

Tijdens mijn Energetische behandelingen  werk ik met de Energetische kleurenkaarten van Sehoona, Edelstenen en Kristallen, Healthy with colours producten zodat er een diepere Rust ,Ontspanning, Heling en Balans kan ervaren worden.

'innerlijke groei is de reis van wie je denkt te zijn naar wie je werkelijk bent'

 Want Innerlijke en Uiterlijke schoonheid zijn één!

Ontspannende groeten

Liesbeth