Mosagaat armband


Agaat mos

Het mineraal Mosagaat is een steen voor iedereen. De energieën zijn bescheiden maar heilzaam. Hij werkt stabiliserend en aardend. De energie van deze steen zorgt ervoor dat lichaam, geest en ziel naar hun natuurlijke evenwicht worden gebracht zodat je meer rust kunt ervaren op alle niveaus. Mosagaat helpt je te herstellen na ziekte en om weer tot jezelf te komen na een periode van emotionele onrust. Mosagaat werkt goed tegen angsten en stress.

 • Sterrenbeeld:
  Steenbok (22 december tot 20 februari) Stier (21 april tot 21 mei) Maagd (24 augustus tot 23 september)
 • Kleur:
  groen, roze
 • Maand:
  januari, mei en september
 • Chakra:
  Kruinchakra (7e), hartchakra (4e), keelchakra (5e)

Werking Agaat mos

Klachten verminderen met Agaat mos:
Agaat mos helpt bij oorontsteking, koortslip (herpes), griep, angsten, stress en hyperventilatie. Hij verlost je van oppervlakkigheden en vooroordelen. Mosagaat helpt je om zorgen los te laten en te ontspannen. Als elixer verwerkt is de steen zeer effectief tegen schimmel en huidinfecties. Een elixer van Mosagaat helpt o.a. tegen inwendige aambeien.

Eigenschappen bevorderen met Agaat mos:
Agaat mos geeft rust en helderheid, maakt bevalling makkelijker, positieve invloed op de ontwikkeling van de foetus, stimuleert wilskracht en werklust, zorgt voor meer uithoudingsvermogen, opent het hart voor universele liefde, geeft energie en helpt om beter te aarde. Mosagaat heeft een positieve werking op de weerstand, het immuunsysteem, hart en bloedvaten, de longen.
Toepassing van Agaat mos:
Agaat mos wordt gebruikt bij meditatie, massage, edelsteentherapie. Mosagaat kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of leg hem op een voor jou relevante plek. agaat mos kan verwerkt worden tot een elixer.

Disclaimer:Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm en goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

15,00 €