Badzout Qi Balance 320gr

A touch of colour, zoutkristallen en heerlijke geuren voor je lichaam

Meer balans in je lichaam en leven

Laat je betoveren door de magische kracht van zoutkristallen, verrijkt met bloemen en de helende eigenschappen die schuilen in essentiele oliën.

Pot is recycleerbaar.

Het badzout Qi balance is verrijkt met natuurlijke essentiële oliën voor een diepgaand effect en een unieke geurbeleving. De biologische gedroogde bloemen die zijn toegevoegd zorgen voor een extra romantisch effect. Ervaar de energieke werking van dit badzout voor een frisse en stralende huid.

  • De mineralen zijn onmisbaar voor een mooie huid
  • De geuren stimuleren je zintuigen.
  • De kleurvibraties die inwerken op de huid, energie en gevoel.

Deze combinatie laat je lichaam intens genieten, je geest ontspannen en je energie toenemen

  • Lichaam : zorgt voor meer balans in je lichaam en je leven
  • Feeling : brengt je uit je hoofd en meer in het moment

De heilzame voordelen

De gewoonte om zout toe te voegen aan je badwater of je huid te helen met een scrubzout werd eeuwen geleden al toegepast om de gezondheid te bevorderen. Het Himalaya zout in combinatie met magnesiumzout (magnesiumsulphate heptahydraat) zorgt voor een natuurlijke reiniging door toxines in de huid te elimineren. De poriën zijn hierdoor weer vrij om mineralen te absorberen. Het helpt de circulatie verbeteren en de spieren ontspannen.

Hoe te gebruiken

(Voet)Bad: Voeg 25-50 gram toe aan je voetbad, of 50 tot 100 gram toe aan je badwater van 36-38°C voor een heerlijk ontspannend effect en een zachte huid. Doe dit 1 à 2 keer per week om je lichaam en geest in balans te brengen.

Ingrediënten:

Himalayazout grof, magnesiumzout (magnesiumsulphate heptahydraat), biologische bloemen van oranjebloesem*, lavendel* en goudsbloem*, essentiële oliën van Lavendel*, Geranium*, Atlasceder*, Kanuka, Mirt* en Nieuw-Caledonisch sandelhout. *=biologisch.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij baby's, tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode, en bij een beschadigde huid.

Tover je dagelijkse verzorging om in een persoonlijk me time moment waarbij je energie in balans wordt gebracht

16,00 €