Badzout Pure Natural Puur En Zen Genieten 600g

A touch of colour, zoutkristallen en pure beleving voor je lichaam.

Puur je eigen kracht herwinnen

Laat je betoveren door de magische kracht van zoutkristallen, verrijkt met bloemen en ervaar de helende eigenschappen van een pure beleving.

Luxe glazen pot.

Beschrijving

Het badzout Pure natural is een natuurlijk badzout zonderessentiële oliën voor de pure beleving. Indien gewenst kun je zelf essentiële oliën toevoegen naar keuze voor een extra diepgaand effect en een unieke geurbeleving. De biologische gedroogde bloemen die zijn toegevoegd zorgen voor een extra romantisch effect. Ervaar de energieke werking van dit badzout voor een frisse en stralende huid.

  • De mineralen zijn onmisbaar voor een mooie huid
  • De geuren stimuleren je zintuigen.
  • De kleurvibraties die inwerken op de huid, energie en gevoel.

Deze combinatie laat je lichaam intens genieten, je geest ontspannen en je energie toenemen

  • Lichaam : om in puurheid je eigen kracht te herwinnen
  • Feeling : puur en zen genieten

De heilzame voordelen

De gewoonte om zout toe te voegen aan je badwater of je huid te helen met een scrubzout werd eeuwen geleden al toegepast om de gezondheid te bevorderen. Het Himalaya zout in combinatie met magnesiumzout (magnesiumsulphate heptahydraat) zorgt voor een natuurlijke reiniging door toxines in de huid te elimineren. De poriën zijn hierdoor weer vrij om mineralen te absorberen. Het helpt de circulatie verbeteren en de spieren ontspannen.

Hoe te gebruiken

(Voet)Bad: Voeg 25-50 gram toe aan je voetbad, of 50 tot 100 gram toe aan je badwater van 36-38°C voor een heerlijk ontspannend effect en een zachte huid. Doe dit 1 à 2 keer per week om je lichaam en geest in balans te brengen.

Ingrediënten:

Himalayazout grof, magnesiumzout (magnesiumsulphate heptahydraat), biologische bloemen van oranjebloesem*, lavendel* en goudsbloem*. *=biologisch.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij baby's, tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode, en bij een beschadigde huid.

Tover je dagelijkse verzorging om in een persoonlijk me time moment waarbij je energie in balans wordt gebracht

19,00 €