Armband Rhodoniet

Rhodoniet

Rhodoniet is een uitstekende steen om in te zetten bij verwondingen. Hij werkt kalmerend en helpt je om het hoofd koel te houden in bedreigende situaties. Kan ook goed ingezet worden bij ruzies en conflicten omdat hij je vergevingsgezind maakt en zorgt voor wederzijds begrip. Rhodoniet bevordert vriendschap en stimuleert verzoening.

 • Sterrenbeeld:
  Stier (21 april tot 21 mei)
 • Kleur:
  roze, roodachtig, met grijs, bruin, zwart en groene vlekken
 • Maand:
  mei
 • Chakra:
  Hartchakra (4e) - Anahata

WERKING RHODONIET

Klachten verminderen met Rhodoniet:
Rhodoniet helpt je om opgekropte emoties los te laten en verzacht littekens zowel als op geestelijk als op fysiek niveau. Hij vermindert wrok en haat gevoelens en werkt kalmerend bij ergernissen, verwarring, paniek en angsten. Rhodoniet vermindert de zelfvernietigingsdrang en helpt tegen verslavingen en woede-uitbarstingen. De steen heeft een heilzame werking op wonden, insectenbeten, maagzweer en het auto/immuunsysteem.

Eigenschappen bevorderen met Rhodoniet:
Rhodoniet helpt bij wondgenezing en versterkt de spieren. Hij stimuleert de bloedsomloop en is goed voor de botten, het hart en het gehoor.

Toepassing:
Rhodoniet kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Rhodoniet wordt gebruikt bij healing, meditatie, massage en edelsteentherapie. Hij kan tot een elixer verwerkt worden en zeer goed inzetbaar bij het helen van wonden of bij een shocktoestand.

Disclaimer:Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel ! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!


15,00 €