Armband Obsidiaan sneeuwvlok

Obsidiaan Sneeuwvlok

Sneeuwvlok obsidiaan helpt je om het beste uit jezelf te halen en het slachtofferschap af te leggen. Het is een zacht werkende steen die je innerlijke rust en vrede bezorgt. Hij zal je stimuleren om eens spontaan in actie te komen en alle negatieve gedachten over jezelf los te laten. Sneeuwvlok obsidiaan helpt je om herinneringen uit vorige levens of weggestopte gebeurtenissen uit je huidige leven naar boven te halen zodat deze (h)erkent en op kunt lossen.

 • Sterrenbeeld:
  Schorpioen, steenbok
 • Kleur:
  Zwart met witte vlekken
 • Maand:
  November, januari
 • Chakra:
  Basischakra(1e), derde oogchakra(6e)

Werking Obsidiaan sneeuwvlok

Klachten verminderen met obsediaan sneeuwvlok:
Sneeuwvlok obsidiaan helpt je om angsten onder ogen te komen en blokkades op te heffen. Hij helpt je om traumatische ervaringen te verwerken en geeft je inzicht. Obsidiaan sneeuwvlok heeft een heilzame werking op botbreuken en kan energetisch helpen om de verspreiding van kankercellen te minimaliseren. De steen helpt tegen koude handen en voeten.

Eigenschappen bevorderen met obsediaan sneeuwvlok:
Sneeuwvlok obsidiaan schenkt je bewustwording, daadkracht en doorzettingsvermogen. Hij verbetert de doorbloeding en heeft een positieve werking op de aders, het skelet, de huid en de ogen. Sneeuwvlok obsidiaan bevordert de communicatie met gidsen en helpt je bij het verkrijgen van spirituele leiding.

Toepassing:
Sneeuwvlok obsidiaan kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of neerleggen op een voor jou relevante plaats. Sneeuwvlok Obsidiaan wordt gebruikt bij healing, meditatie, regressietherapie, massage en edelsteentherapie. Hij kan tot elixer verwerkt worden wat een zeer gunstige werking op ogen en huid kan hebben. Sneeuwvlok Obsidiaan kan goed gebruikt worden om af te stemmen op dierentotems en dierlijke bondgenoten.

Harmoniseert met:
Sneeuwvlok obsidiaan werkt synergetisch samen met magnesiet wat de afstemming met hogere werelden bevordert. Obsidiaan sneeuwvlok samen met zinkiet maakt de lagere chakra's sterker en zet ze weer in balans. Voor het vergroten van de spirituele afstemming harmoniseert hij goed met ioliet, lapis lazuli, Siberisch blauw kwarts, herderiet en scoleziet.

Disclaimer:Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

15,00 €