Armband Agaat

AGAAT

Het mineraal Agaat kan wit, grijzig, blauw, roodachtig en verschillende bruintinten zijn met smalle banden in verschillende kleuren. Afhankelijk van de kleur en banden onderscheidt men verschillende varianten zoals: Agaat boom, Agaat Botswana, Agaat crazy lace, Agaat mos, Agaat turritella en Agaat vuur. De steen is licht doorschijnend en heeft een matte tot zijdeglans.

 • Sterrenbeeld:
  Maagd (24 augustus tot 22 september), Schorpioen (24 oktober tot 22 november),
 • Kleur:
  Wit, grijs, rood, blauw, oranje en natuur.
 • Maand:
  Mei, juni, oktober en november.
 • Chakra:
  Afhankelijk van de soort Agaat.

WERKING AGAAT

Klachten verminderen met Agaat:
Het mineraal Agaat helpt bij blaasontsteking en stimuleert de stofwisseling. De steen heeft een positieve werking op de blaas, de ogen en de bloedvaten. De steen helpt bij psychische spanningen en geeft een gevoel van veiligheid. Agaat vergroot het zelfvertrouwen en vermindert twijfel.

Eigenschappen bevorderen met Agaat:

Agaat heeft een positieve werking op de geslachtsorganen. Al jaren is de Agaat beschermsteen voor moeder en kind tijdens de zwangerschap. Geeft stabiliteit, zelfbeheersing en geborgenheid.

Toepassing van Agaat:
Het mineraal Agaat kan als sieraad worden gedragen en als trommelsteen, of leg deze op een voor u relevante plek.

Disclaimer:Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts.


15,00 €