Edelsteen set GOUDEN DRIEHOEK

Edelstenen set gouden driehoek (amethist, bergkristal en rozenkwarts)

Korte inhoud:

Buideltje met daarin de gouden driehoek in half-edelstenen, ook wel 'heilige drie-eenheid' genoemd, bestaande uit Amethist, Bergkristal en Roze kwarts.

Deze 3 kristallen versterken elkaars werking sterker dan de kracht van de afzonderlijke stenen. Amethist staat voor geestelijke kracht, Bergkristal voor spirituele kracht en Roze kwarts voor fysieke kracht. De ultieme harmonieuze set, een must-have!

Extra info:

Iedereen heeft wel eens gehoord van de "Gouden Driehoek". Dit is de combinatie van Bergkristal, Amethist en Roze Kwarts. Deze krachtige combinatie versterkt elkaar, waardoor ze samen krachtiger zijn dan elk van deze stenen alleen. Deze oeroude combinatie brengt liefde en harmonie in de ruimte waarin deze geplaatst wordt. Ook is deze combinatie bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren.
De Gouden Driehoek is dan ook het cadeau bij uitstek, voor elke gelegenheid. Door een ander deze combinatie van stenen cadeau te doen, wens je deze persoon liefde en harmonie toe.
Mocht je nog wat willen toevoegen aan deze krachtige combinatie, kies dan voor een aardende steen zoals Zwarte Toermalijn of Hematiet bijvoorbeeld. Deze sluiten wat betreft energie perfect aan op de krachtige Gouden Driehoek.
Deze zeer bekende en krachtige combinatie kun je dus op alle mogelijke manieren zelf samenstellen. Kies je liever voor gemak? Dan hebben wij deze combinatie ook in armbandjes.


En eh, je hoeft de stenen natuurlijk niet bij elkaar te houden hè ;-). Mocht je graag alleen de Amethist met je meenemen vandaag en morgen de Bergkristal, ga gerust je gang.

6,00 €