Armband Labradoriet

LABRADORIET

Het mineraal Labradoriet staat voor zelfreflectie, waarheid en intuïtie. De steen heeft een beschermende werking en bevordert spiritualiteit op alle niveaus.
Het mineraal Labradoriet helpt om in contact te komen met je onderbewustzijn waardoor patronen en overtuigingen die een negatieve invloed hebben op je functioneren doorbroken kunnen worden.
Het mineraal Labradoriet beschermd je ook tegen illusies maar versterkt daarin tegen wel de fantasie en creativiteit.
Het mineraal Labradoriet versterkt het heldere vermogen en kan je helpen om te visualiseren, te zien en zo bv de aard van raadselachtige ziekten bloot te leggen.

 • Sterrenbeeld:
  Leeuw,schorpioen, boogschutter
 • Kleur:
  groen, blauw, goud, oranje,violet levendig kleurenspel
 • Maand:
  augustus, november, december
 • Chakra:
  Alle chakra's

WERKING LABRADORIET

Klachten verminderen met labradoriet:
Het mineraal Labradoriet vermindert de gevoeligheid voor kou. Werkt heilzaam bij verkoudheid, te hoge bloeddruk, reuma, jicht en menstruatieklachten.
Het mineraal Labradoriet beschermd je tegen negatieve invloeden van buiten en mensen of plaatsen die te veel energie afnemen.
Het mineraal Labradoriet vermindert angst en illusies.

Eigenschappen van Labradoriet bevorderen:
Het mineraal Labradoriet geeft je meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Hij helpt je te om vergeten herinneringen naar boven te halen en de waarheid onder ogen te zien.
Het mineraal Labradoriet werkt kalmerend en reguleert de stofwisseling. Hij stimuleert je intuïtie en je fantasie waardoor je ideeën op een creatieve wijze weet neer te zetten. Dat je je uitspreekt en beter communiceert naar andere toe.

Toepassing Labradoriet:
Het mineraal Labradoriet kan op het lichaam gedragen worden of neerleggen op een voor jou relevante plaats.
Het mineraal Labradoriet wordt veel gebruikt bij healing, meditatie, massage, edelsteentherapie. Tevens is het een uitstekende steen voor diegene die zich bezig houden met magisch en ritueel werk

Labradoriet Harmoniseert met:
Labradoriet harmoniseert prima met zonnesteen, maansteen, spectroliet en goudlabradoriet.

Disclaimer:Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel ! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Disclaimer:Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!


15,00 €