Armband Jaspis rood

JASPIS ROOD

Het mineraal rode jaspis versterkt de vitaliteit, emotioneel evenwicht, persoonlijke integriteit en levensvreugde. Hij ondersteunt het kundalini kanaal waardoor alle chakra's geactiveerd en gereinigd worden wanneer dit gebeurt voelt het als een enorme boost op je lichaam en geest. Rode jaspis activeert je seksualiteit en creativiteit.
Het mineraal rode jaspis kan je geheugen verbeteren, vooral om beter je dromen of andere innerlijke ervaringen te herinneren.

 • Sterrenbeeld:
  Ram, Schorpioen, Maagd
 • Kleur:
  rood, bordeaux
 • Maand:
  april, november
 • Chakra:
  Basischakra(1e), heiligbeenchakra(2e)


WERKING JASPIS ROOD

Klachten verminderen met rode Jaspis:
Het mineraal rode Jaspis herstelt spieren en zenuwen na bijv. intensief sporten. Heeft een heilzame werking op de lever en ontgift het bloed. Rode Jaspis heft blokkades op in de galkanaal en helpt bij het afvoeren van galstenen. Rode Jaspis helpt tegen zwangerschapsbraken en heeft een heilzame werking op impotentie (veroorzaakt door trauma), stress, overspannenheid en menstruatieproblemen. Het mineraal rode Jaspis helpt ook tegen aambeien, klachten aan de schildklier, maag, darm en/of lever, nierkwalen en brandend maagzuur.

Eigenschappen bevorderen met rode Jaspis:
Het mineraal rode Jaspis geeft je meer vitaliteit en uithoudingsvermogen. Je weerstand en levenskracht zal toenemen. Rode Jaspis geeft je een nuchtere kijk op het leven wat oprechtheid en eerlijkheid met zich meebrengt. Hij bevordert de doorzettingsvermogen en wilskracht. Rode Jaspis stimuleert de stofwisseling en de spijsvertering. Rode Jaspis is goed voor zowel de bloedvaten als het ademhalingsstelsel.

Toepassing van rode Jaspis:
Het mineraal rode Jaspis draag je op of aan het lichaam, dit zal je energie stabiliseren. Rode jaspis wordt veel gebruikt bij healing,edelsteentherapie, massage en meditatie.

Disclaimer:Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!


15,00 €